Hvilken efterskole skal jeg vælge?

At vælge efterskole er en stor beslutning, Husby Efterskole er for dig som gerne vil være en del af et overskueligt fællesskab på 72 elever, hvor du lærer alle at kende rigtig godt, både dine kammerater og lærere.

Du har lyst til at fordybe dig i et af vores profilfag; måske kan du lide at game, arbejde med kunst, gå på jagt, ride på islænderheste, eller måske er du vild med musik.

Som elev på Husby efterskole kan du vælge mellem følgende profilfag:

Islænderheste:

Du har mulighed for at blive en bedre ryttere og styrke dit forhold til hesten på islænderprofilfaget. Som elev kan du vælge at tage din egen islandske hest med, men der er også mulighed for at låne en hest på skolen.  Vi har en dejlig ovalbane belagt med muslingeskaller parat til jer. Kom og nyd arbejdet med hesten i et godt ryttermiljø.

ArtXpress:
På ArtXpress kan du udforske dine kreative sider. På artXpress udvikler du din egen stil. Vi mener at alle kan lære at tegne og male. Vi garanterer at du får faglige udfordringer, men også masser af tid til at arbejde med det du selv synes er spændende og sjovt.

Jagt:
Hvis du vælger jagt får du 3 - 5 timers undervisning om ugen i jagtlivets mange facetter. Faget er til dig, som elsker jagt og som interesserer sig for at få jagttegn, eller allerede har det - og gerne vil lære mere om at være jæger og gå på jagt. På jagtprofilfaget bliver du nemlig lært rigtig godt op i jagtens mange sider, mens du nyder udelivet med dine kammerater.

Digital:
Digitalfaget er for dig som elsker computer og gaming. På digital lærer du at programmere dine egne spil. Du lærer også hardwaren at kende, så du kan bygge din egen computer. Du vil lære om html-kodning og brugen af CMS som styresystem til hjemmesideopbygning.

Du får 4 LAN- weekender som en del af efterskoleopholdet, samt masser af gaming sammen med kammeraterne i fritiden.

Musik:

Du kan vælge at blive en del af skolens musikmiljø, der er rig mulighed for at spille på dit eget instrument og blive en del af skolens band. Vores engagerede musiklærer Martin er dygtig til at undervise dig i det der interesser dig, og flytte dine grænser.

Bo sammen med 10 andre piger og drenge i et hus.

Oplev godt kammeratskab og personlig udvikling.

På Husby Efterskole vil vi vise dig verden, derfor  kommer du på 3 udlandsrejser som en del af opoldet. Du kommer på storbyferie i efteråret, skitur i februar og adventure-rejse om foråret.

Med et ophold på Husby vælger du:

• Et fantastisk år i 9.eller 10. klasse.
  • Venner for livet
  • 3 udlandsrejser og oplevelser du husker
  • Faglig og personlig udvikling.
  • Forståelse for forskelligheder og kritisk sans.

Læs mere her om vores tidligere elevers oplevelser på Husby Efterskole.

hvilken efterskole skal jeg vælge - fællesskab

hvilken efterskole skal jeg vælge - rejser

hvilken efterskole skal jeg vælge - skitur

Hvilken efterskole skal jeg vælge boform