Efterskole med friluftsliv  - Husby Efterskole

På Husby Efterskole elsker vi at være ude og få lidt frisk luft. Derfor har vi selvfølgelig masser af aktiviteter, som indbyder til hyggeligt samvær og friluftsliv. Her hos os kan du både få friluftslivet med på skoleskemaet og som en stor del af din fritid.

Frisk luft på skoleskemaet

Sæt fokus på samarbejdet mellem hest og rytter på din egen islandske hest eller en af efterskolens. Skolens ryttere knytter særlige bånd til hinanden og hestene gennem arbejdet med pleje og på hyggelige rideture gennem skov og strand.

Eller hvad med at bruge en hel eftermiddag om ugen med dit hold, hvor I får gode jagtoplevelser, tager jagttegn og bliver klogere på alle aspekter af aktiviteten lige fra jagtformer til vildtpleje?

Hvis du gerne vil have frisk luft på skoleskemaet, kan du vælge ridning på islænderheste eller jagt som valgfag.

En hverdag med friluftsliv

Hver eneste dag starter vi med frisk luft. Morgengåturen er en lille runde på bare 1 km i Husby Klitplantage. Vi tør godt love, at du kommer til at mærke en forskel i løbet af dagen. Frisk luft gør bare noget ved overskuddet og koncentrationen.

Derfor har vi lagt endnu en gåtur i skoven i dagsprogrammet. Efter frokost har vi alle sammen brug for at få klaret hovedet. Brug det til at få snakket med dine venner eller tag en stille stund for dig selv. Nogle trækker også i løbetøjet – så er turen på 3 km hurtigt overstået.

Du kan også gå eller cykle en tur, når skoledagen er omme. Eller er der gået en god vandhund tabt i dig? Vi bor med strand og badesø lige i baghaven. Så der er ingen undskyld for ikke at tage en svømmetur.

Vi har fantastiske omgivelser, som indbyder til at bruge tiden i naturen. Vi bor lige ved Vesterhavet, Husby Klitplantage, Nissum Fjord og den fine badesø Skavemosen.

Skal du have pulsen lidt mere op? På Husby Efterskole tager vi også sport og idrætsgrene med udenfor. Her kan du både spille udendørs fodbold og beachvolley.

Læs også om vores tre udlandsrejser og andre valgfag.