Skolen afholder flere LAN-weekender

I december bruger vi en weekend på at pynte skolen op til jul

Weekend med vennerne - på Husby Efterskole

Weekender sammen med kammeraterne.

Efterskole er også weekender sammen med vennerne. Det er langt fra alle elever som rejser hjem, når weekenden starter fredag eftermiddag.

Grundprincippet i weekender på Husby Efterskole er, at det er elevernes fritid. Derfor skal der også være plads til at lade op og lave ingenting.

Samtidig kan vi godt lide at lave noget sammen med vores elever, så der vil typisk være en eller flere aktiviteter i løbet af weekenden - nogle frivillige andre obligatoriske.

Temaweekender

Nogle weekender er der særlige arrangementer eller ligefrem temaer.

En enkelt gang om året har vi en obligatorisk bliveweekend, det er oftest i september. En sådan bliveweekend vil udløse to forlængede weekender på hver side.

Her under er der eksempler på hvilke temaweekender vi ofte har:

• forældre-aften (en fredag)
  • kreativ weekend
  • juleklip og bage-weekend
  • bedsteforældre-dag (en søndag i december)
  • 4 LAN- weekender
  • turweekend
  • ... og weekendtur på hesteryg for islænderhesteeleverne.

Læs mere om vores 4 spændende profilfag, Digital, Band,  ArtXpress, Islænderheste her.