Velkommen til Husbys mindebog.

En mindebog er en vigtig del af afslutningen på et efterskoleophold, det er her man skriver hilsner til hinanden som kan findes frem og genlæses mange år efter.

Her på siden kan du læse nogle af vores tidligere elevers minder fra deres tid på Husby Efterskole.

Frederik SR 14/15:

"Det har været uforglemmeligt og livsforandrende for mig at gå på Husby Efterskole"

Julie og Anna 15/16:

Man lærer at blive mere social og snakke med nye mennekser. Man får venner for livet.

Kristian 15/16:

Jeg har fået mange nye gode venner, minder og oplevelser. Det har været det bedste år i mit liv og vi har været på nogle sinsygt fede rejser.

Oscar 15/16:

Langt men lærerigt og hårdt men godt. Jeg skiftede profilfag undervejs og både digital og outdoor og deres lærere var gode.

Emil 15/16:

Efterskolelivet bringer et fantastisk fællesskab, både mellem elever og lærerne.  Husby har både  interessante og spændende profilfag og undervisere.

Holger 15/16:

Man har mulighed for at blive bedre til nogle af de ting man allerede kan, fordi man har tiden til det. Samtidig kan man også blive bedre til nye ting.

Cathrine 14/15:

" Jeg har elsket vores lange rideture i skoven og vores sammenhold i Bakkely."

Kristine 15/16:

"På Husby har jeg fået udfordret mine egne grænser og udviklet mig, så jeg nu føler mig klar til at erobre verden."

Nicoline 15/16:

Det har været et år med oplevelser, som rykker dine grænser og udvikler dig på alle punkter.

Jens LNN 14/16:

" Det sjove ved jagt er at vi lærer om hvilke dyr man må jage og hvilke jagt former som findes."

"Det er spændende at få praktiske udfordringer så som pelsning, trofæ-behandling  og naturoplevelser.

Man får nogle rigtig gode venner."

Kasper Buth 15/16:

Det har været dejligt at komme hjemmefra og bo med mennesker med samme interesse som en selv.

Det har været skønt at få undervisning af nogen, som også selv lærer i processen, så vi lærer sammen.

Digital går i dybden med ens interesse.

Simon 15/16:

Jeg har været virkelig glad for at gå på Husby Efterskole. Jeg har fået mange nye venner og har lært en masse.

Hardware var rigtig sjovt. Det var sjovt at bruge hænderne og jeg lærte noget som jeg ikke havde haft mulighed for at lære derhjemme.

Jeg ville gerne have haft mere gamemaker, jeg synes det var rigtig spændende at arbejde i det program og prøve at programmere sit eget spil.

Lise 14/15:

"Lis er et meget tålmodigt menneske. Hun er utrolig god til at lære fra sig. Hun er en allover ridelærer og jeg synes det er mega fedt at vi ikke bare laver baneridnig. På hestelinien har vi opbygget et forhold til vores hest. På Husby Efterskole lærer man at der kun er én vej, og det er fremad."

Andreas Eeg 14/15:

"På Husby Efterskole blomstrer fællesskabet og "JEG" bliver til OS."

Cecilie 15/16:

Vi har et godt sammenhold og fællesskab på Husby. Det har været fedt at udvikle sig musikalsk. Martin har lært mig at spille klaver og fik mig over min sceneskræk.

Naja 15/16:

Mit efterskoleophold på Husby var det bedste år i mit liv. Man får alle muligheder og lærer at gribe chancerne mens de er der. Det giver minder og venner for livet.

Natasja J 14/16:

2 år på husby efterskole var været en ren fornøjelse! Jeg har lært meget mere om mig selv og hvordan det er at være hjemme fra!

Frederikke 14/15:

Jeg har rykket mig sind sygt meget på Husby. Fordi alle er så åbne og søde.
Og så har vi haft nogen mega søde lærere. Og har været på de vildste rejser.

Julie Koch 14/15:

" Det bedste er det gode sammenhold og de gode lærere."

Sara 14/16:

"Jeg har en stor  frihed rent kreativt her på artXpress som jeg ikke har derhjemme og det er dejligt at kunne arbejde kreativt uden at blive afbrudt"

Nikita 14/15:

"Jeg er blevet mere kreativ af at gå her på artXpress"

Del dit minde fra Husby Efterskole med os: