Del dit bedste minde fra Husby Efterskole

 

Velkommen til Husbys mindebog.

En mindebog er en vigtig del af afslutningen på et efterskoleophold, det er her man skriver hilsner til hinanden som kan findes frem og genlæses mange år efter.

Her på siden kan du læse nogle af vores tidligere elevers minder fra deres tid på Husby Efterskole.

 

Anna 18/19

Turene har været gode, fordi der kommer man til at snakke med nogle andre. Selvom jeg synes det var irriterende at stå på ski, så var det skide hyggeligt. Nogle gange om aftenen når vi børstede tænder så hørte vi Fireball. Det giver altså også en anden atmosfære at drengene og pigerne bor sammen.

Marcus og Lars 18/19

Det har været afslappende at være på musik. Vi har haft tid til at øve os. Vi har haft en lille hyggelig gruppe i bandet - det har også gjort at min vennekreds blev bredere.

Asbjørn 18/19

Det bedste var den sidste del af året, fordi der vidste man, hvor lidt tid der var tilbage. Weekenderne har været sjovest, fordi man kunne gøre hvad man ville og stadig være på skolen.

Mads 17/19

Jeg har da ihvertfald lært hvor vigtigt sammenhold er - ikke bare for den enkelte men også for hele samfundet. Det er dejligt at få venner over hele landet.

Frederikke 18/19

Det har været godt med det faglige. Jeg føler jeg har rykket mig og lært meget. Lærerne er mere engagerede end i folkeskolen.

Cathrine

Det bedste har været at få nye venner. Jeg har lært at tro mere på migselv.

Nicklas SL 18/19

Det bedste har været at man kommer ind som én person og ud som en anden. Jeg er blevet meget mere åben.

Mathilde MJ 18/19

Det har været så godt, at jeg ikke vil hjem. Jeg har lært at være mere åben og jeg har fået mange venner.

Sebastian 17/18

Det har været mit bedste skoleår, jeg er blevet mere åben. Jeg kom herud på grund af digitallinjen og jeg har lært noget om kodning og computer.

Benjamin 17/18

Det har været meget spændende. Jeg har godt kunne lide det med bordskifte og husskifte, så får man flere venner og hænger ikke bare sammen med de samme.

Line 17/18

På Islænderlinjen er det hyggeligt at ride tur, for så kommer man ud i naturen og nogle gange ser man dyr. Man får et andet slags fællesskab, hvor man bliver nødt til at hjælpe hinanden.

Martin 17/18

Man får et specielt bånd ved at gå på efterskole. Det gode ved at være her, er også at alle har interesseret sig for det samme og man får en helt særligt sammenhold omkring gamerbordet.

Daniel 17/18

Mikkel og Hans har været utrolig interessante i digital - derfor har jeg hørt godt efter - Jeg har fået lært det basale og nu kan jeg gå hjem og fordybe mig. Generelt for efterskolen har I været gode til at vække nye interesser hos mig.

Rasmus 17/18

Jeg synes det har været skide godt. Digital har også været godt, vi har lært meget. Vi har lært det grundlæggende indenfor programmering, det har været spændende.

Signe 17/18

Det har været super nice at være her, fordi jeg har fået så mange nye venskaber og prøvet noget nyt, det har været godt at komme lidt hjemmefra og lære at dem man har flest fordomme om kan blive ens bedste venner.

Caroline 16/18

Jeg synes Husby er et trygt sted at være, der er så mange oplevelser at et år føles længere end det egentlig er. Det er rart at vi bor i huse sammen og at der er så mange forskellige mennesker, der er plads til alle - Også synes jeg lærerne er rigtig gode - Det er også dejligt at forstanderen er en del af lærerflokken, at han ikke bare sidder på sit kontor.

Zabina 17/18

Vi har ikke haft timer hele tiden, der har også været tid til at snakke med sine venner, det er dejligt med fritid på efterskolen.

Thomas 16/18

Jeg har været glad for at være her og jeg har fundet ud af hvad jeg vil i mit liv. Jeg vil være elektriker.

Emilie 16/17

På Husby har jeg fået en masse gode oplevelser. Jeg er blevet mere selvstændig, jeg har fået venner for livet og er blevet bedre til at være social.

Mathias 16/17

Det har været fantastisk og spændende, jeg har fået mange uforglemmelige minder og venner for livet.

Emil 15/16: 

Efterskolelivet bringer et fantastisk fællesskab, både mellem elever og lærerne.  Husby har både  interessante og spændende profilfag og undervisere.

Holger 15/16: 

Man har mulighed for at blive bedre til nogle af de ting man allerede kan, fordi man har tiden til det. Samtidig kan man også blive bedre til nye ting. 

Frederik SR 14/15:

"Det har været uforglemmeligt og livsforandrende for mig at gå på Husby Efterskole" 

Julie og Anna 15/16:

Man lærer at blive mere social og snakke med nye mennesker. Man får venner for livet.

Oscar 15/16:

Langt men lærerigt og hårdt men godt. Jeg skiftede profilfag undervejs og både digital og outdoor og deres lærere var gode.

Cathrine 14/15:

" Jeg har elsket vores lange rideture i skoven og vores sammenhold i Bakkely."

Kristine 15/16: 

"På Husby har jeg fået udfordret mine egne grænser og udviklet mig, så jeg nu føler mig klar til at erobre verden."

 

Nicoline 15/16:

Det har været et år med oplevelser, som rykker dine grænser og udvikler dig på alle punkter.

Jens LNN 14/16:

" Det sjove ved jagt er at vi lærer om hvilke dyr man må jage og hvilke jagt former som findes."

"Det er spændende at få praktiske udfordringer så som pelsning, trofæ-behandling  og naturoplevelser.

Man får nogle rigtig gode venner."

Kristian 15/16:

Jeg har fået mange nye gode venner, minder og oplevelser. Det har været det bedste år i mit liv og vi har været på nogle sinsygt fede rejser.

Kasper 15/16: 

Det har været dejligt at komme hjemmefra og bo med mennesker med samme interesse som en selv.

Det har været skønt at få undervisning af nogen, som også selv lærer i processen, så vi lærer sammen.

Digital går i dybden med ens interesse.

Simon 15/16:

Jeg har været virkelig glad for at gå på Husby Efterskole. Jeg har fået mange nye venner og har lært en masse.

Hardware var rigtig sjovt. Det var sjovt at bruge hænderne og jeg lærte noget som jeg ikke havde haft mulighed for at lære derhjemme.

Jeg ville gerne have haft mere gamemaker, jeg synes det var rigtig spændende at arbejde i det program og prøve at programmere sit eget spil.

 

Lise 14/15:

"Lis er et meget tålmodigt menneske. Hun er utrolig god til at lære fra sig. Hun er en allover ridelærer og jeg synes det er mega fedt at vi ikke bare laver baneridnig. På hestelinien har vi opbygget et forhold til vores hest. På Husby Efterskole lærer man at der kun er én vej, og det er fremad."

Camilla 15/16

Det har været fantastisk at være på islænderprofilen, der har jeg fundet mine bedste veninder. Det at være sammen om at dyrke sin interesse har styrket min lyst til ridning på alle punkter. Turene med hestene og tøserne ud i den skønne klitplantage er noget af det jeg kommer til at savne mest. Lis er fantastisk, altid positiv og engageret.

Andreas 14/15:

"På Husby Efterskole blomstrer fællesskabet og "JEG" bliver til OS."

Cecilie 15/16: 

Vi har et godt sammenhold og fællesskab på Husby. Det har været fedt at udvikle sig musikalsk. Martin har lært mig at spille klaver og fik mig over min sceneskræk.

Naja 15/16:

Mit efterskoleophold på Husby var det bedste år i mit liv. Man får alle muligheder og lærer at gribe chancerne mens de er der. Det giver minder og venner for livet.

Natasja J 14/16:

2 år på husby efterskole var været en ren fornøjelse! Jeg har lært meget mere om mig selv og hvordan det er at være hjemme fra!

Frederikke 14/15:

Jeg har rykket mig sind sygt meget på Husby. Fordi alle er så åbne og søde.
Og så har vi haft nogen mega søde lærere. Og har været på de vildste rejser.

Julie Koch 14/15: 

" Det bedste er det gode sammenhold og de gode lærere."

Sara 14/16:

"Jeg har en stor  frihed rent kreativt her på artXpress som jeg ikke har derhjemme og det er dejligt at kunne arbejde kreativt uden at blive afbrudt"

Nikita 14/15:

"Jeg er blevet mere kreativ af at gå her på artXpress"

Del dit minde fra Husby Efterskole med os: