Venskaber, uddannelse og udlandsrejser

Unik beliggenhed

tæt ved skov, hav og fjord

Efterskole med plads til 72 elever

Efterskolelivet på Husby Efterskole

Hvor grusvejen gennem Husby klitplantage fører ud mod Vesterhavet, finder man Husby Efterskole. I disse skønne omgivelser har vi vores dagligdag.

Den unikke beliggenhed er noget af dét, der gør skolen til en særlig skole, kombineret med 16 engagerede ansatte, der brænder for hver deres fagområde.

Vi har plads til 72 elever og vi udbyder både 9. og 10. klasse.

Hos os får eleverne venskaber, uddannelser og udlandsrejser. Alle tager del i fællesskabet, der lærer dem følelsen af betydningsfuldhed. Gennem de 5 profilfag har vores elever muligheder for at udvikle deres talenter.

Læs også hvorfor vi er en efterskole med kunst og maleri, og hvordan vi bruger vores skønne natur tæt ved Vesterhavet.

Hvis du gerne vil lære mere om Husby efterskole skal du også være velkommen til at booke et besøg, eller besøge os på efterskolernes dag eller efterskolernes aften.

Ved Vesterhavet

Husby Badesø