Forældresamarbejde.

Hver elev bliver tilknyttet en kontaktlærer, som har ansvaret for kontakten med hjemmet om stort og småt i hverdagen.

Skolen er dog ikke større end alle lærerne hurtigt kommer til at kende alle elever temmelig godt.

Det har den fordel at man kender de lærere som er på arbejde, og altid kan finde en voksen man er tryg ved at tale med og som kender én.

Via nyhedsbrevene som kommer ca. en gang i måneden kan man følge med i opholdet. På facebooksiden bliver der lagt små "dråber" fra hverdagen ud, så forældre kan følge lidt med. Er der større ting man gerne vil drøfte er man altid velkommen til at ringe eller skrive.

Deruodver skal i heller ikke være I tvivl om at vi kontakter jer, hvis der er noget vi gerne vil tale om af stort eller småt.

Der afholdes to forældrearrangementer pr. skoleår, samt en forældreaften en fredag i september, hvor vi plejer at lave en gåtur i skoven og slutte af ved bålet.

Til vores juleafslutning deltager forældre, elever og ansatte i en fælles aftengudstjeneste og spiser æbleskiver bagefter inden vi går på juleferie.

Derudover er der forældresamtaler i november, som har det formål at orientere om den sociale trivsel og det faglige ståsted i undervisningen samt at drøfte elevens fremtid.

Læs mere om lærerne på Husby Efterskole her.

Sidste skoledag Husby Efterskole