Bo på 2- eller 3-mandsværelse

Bliv en del af fællesskabet

Sådan bor eleverne

På Husby Efterskole bor eleverne i huse med 10 andre piger og drenge. Man bor 2 eller 3 på værelse sammen. Huset har baderum, dagligstue og køkken til fri afbenyttelse af husets beboere. Der er tilknyttet en "huslærer/kontaktlærer" til hvert hus, der har til opgave at sikre, at den enkelte elev trives på skolen i alle sammenhænge.

Her bor vi sammen

Bo i et hus med 10 andre piger og drenge

Kontaktlæreren løser eventuelle problemer i samarbejde med de øvrige lærere og hjemmet.
Kontaktlæreren varetager ligeledes den primære kontakt med forældrene til de pågældende elever.

Eleverne varetager selv rengøring af egne værelser og husenes fællesarealer. Dette fordeles mellem værelserne. Alle har en rengøringsopgave, og der bliver gjort rent hver dag.

Læs også om vores 5 profilfag, jagt, kunst, gaming, computer, band og islænderheste, og hvordan vi tilbyder 3 gratis rejser til udlandet.

Hems på Husby Efterskole

Book et besøg