Tilmeld dig Husby efterskole

En efterskole med Computere, Kunst, Band, Islænderheste og Jagt.

Hvis du tænker på at blive elev på Husby Efterskole, er det en god idé at komme og besøge os, inden du tager den endelige beslutning.

Du er velkommen til at ringe og aftale et besøg på 97495544, du kan også skrive en mail til post@husbyefterskole.dk

Du er også velkommen på efterskolernes dag den sidste søndag i september og på efterskolernes aften i januar, hvor der er ÅBENT HUS på skolen.

Ledige pladser:

Skoleåret 18/19 : Ledige pladser på artXpress, jagt og band. På digital og islænderheste kan man komme på venteliste.

skoleåret 19/20: Ledige pladser på alle fag

skoleåret 20/21: Ledige pladser på alle fag

Inden du tilmelder dig, anbefaler vi at du læser skolens  ”Almindelige betingelser”.

Hvis du vil tilmelde dig Husby Efterskole, kan du enten gøre det online nederst på siden eller benytte indmeldelsesblanketten.

Download indmeldelsesblanketten

Optagelse:

Elever bliver optaget i den rækkefølge de tilmeldes.

Tilmeldingen er først endegyldig når man har betalt tilmeldingsgebyret på 1000 kr. Der sendes indbetalingsoplysninger til jer, når vi har modtaget jeres tilmelding.

Er man skilt og har fælles forældremyndighed, forventer vi at I som forældre er enige om indmeldelse af jeres barn på Husby Efterskole. Fra skolens side betragter vi det indbetalte indmeldelsesgebyr som bekræftelse af dette.

Vi forventer at en indmeldelse på Husby Efterskole er baseret på seriøse overvejelser, når det er sagt, ved vi godt at interesser og livssituation kan ændre sig undervejs. Derfor henstiller vi til, at I giver os besked hurtigst muligt, hvis I skulle ombestemme jer og ikke ønske pladsen alligevel. Dette giver os mulighed for, at tilbyde pladsen til en anden.

Vælger I at melde fra, skal I være opmærksomme på at man ikke får indmeldelsesgebyret på 1000 kroner igen.

Tilmelding til Husby Efterskole:

ArtXpressDigitalIslænderhesteJagtBand