Tilskud til efterskole

Mange forældre går med tanken om, at det er utrolig dyrt at sende sit barn på efterskole. Det behøver nødvendigvis ikke være tilfældet. Vi forsøger konstant at holde vores priser nede, da vi gerne ser, at enhver har muligheden for at opleve efterskolelivet.

Det koster 2245,- pr uge, for at gå på Husby efterskole. Du er naturligvis berettiget, ligesom alle andre, til det indtægtsbestemte statstilskud, som dækker en stor del af den samlede omkostning.

Prisberegningen :

Gå på efterskoleforeningens hjemmeside, hvor du kan få en beregning på hvad et efterskoleophold kosterForetag beregning.

Vil du gerne høre mere om tilskud, samt prisen for at gå på Husby efterskole - Ring og aftal et uforpligtende besøg på 97495544

Inkluderet i prisen

Der er naturligvis inkluderet kost og logi samt skoletøj i denne pris. Derudover tilbyder vi 3 udlandsrejser igennem årets løb, som også er inkluderet i prisen. Er du interesseret i ridning, og ønsker at være elev på vores islænderheste linje, så skal du være obs. På, at der vil være en omkostning på 200-250 kr. om ugen, som dækker udgifterne til hesten.

Der er utrolig meget at hente ved at vælge Husby Efterskole. Du kan læse mere om vores skole ved at klikke dig ind på vores: ”Vi tilbyder” side. Her vil du kunne læse om de enkelte valgfag, vores 3 udlandsrejser mm.