Informationsside for årgang 18/19

Tak for en rigtig god "nye elevers dag, til både kommende elever og forældre"

Vi glæder os rigtig meget til skoleårest 18/19 som starter søndag den 19/8 2018.

Når I ankommer den 19/8 får I at vide, hvilket hus I skal bo i og hvem der bliver jeres værelseskammerat.

I har allerede valgt jeres profilfag, men de valgfag I ønsker, vælger I én af de første dage I er på skolen, hvorefter jeres skema laves. I år bliver der 1 9. klasse og 2 10. klasser.

De første dage har vi introduktion til skolen og området. I skal lære hinanden og jeres nye hjem at kende.

Sidst på ugen starter vi op med de boglige timer og valfagene. Disse kører vi med i et par uger, for så at tage på en lille introtur til Thorsminde med 2 overnatninger på naturskolen.

Husk at I er velkomne til at kontakte os, såfremt der er noget I måtte være i tvivl om, eller noget I synes vi skal vide på forhånd.

I må gerne skrive til Hanne eller Jesper på:  hanne@husbyefterskole.dk eller post@husbyefterskole.dk

Du kan også allerede nu finde oplysninger vedr. lommepenge og uddannelsesvejledning i menuen til venstre.

Tag evt. også et kig i webshoppen :-)

Nye elevers dag Husby Efterskole

Indflytning Husby Efterskole