Informationsside for årgang 18/19

Tak for en rigtig god "nye elevers dag, til både kommende elever og forældre"

Vi glæder os rigtig meget til skoleårest 18/19 som starter søndag den 19/8 2018.

I er velkomne fra kl 14:30 og der er officiel velkomst i hallen kl 16 for elever og forældre.

Når I ankommer får I at vide, hvilket hus I skal bo i, hvem der bliver jeres værelseskammerat og kontaktlærer. Den lærer som er i jeres hus når i ankommer bliver jeres kontaktlærer.

I har allerede valgt jeres profilfag, men de valgfag I ønsker, vælger I én af de første dage I er på skolen, hvorefter jeres skema laves. I år bliver der 1 9. klasse og 2 10. klasser.

De første dage har vi introduktion til skolen og området. I skal lære hinanden og jeres nye hjem at kende. Det vil sige man kommer til at tilbringe meget af mandagen med sin kontaktgruppe og sin kontaktlærer.

Sidst på ugen bliver der et spændende program, idet vi får besøg af en ekstern underviser, Mariane Josefsen, hun er professionel fortæller. Mariane skal have de 3 klasser på skift torsdag og fredag, når man ikke har Mariane, har man enten matematik, eller "rystesammen klassetid".

Fortællefestival på Nr Vosborg

Vi er med på fortællefestivallen på Nr Vosborg. Hvor I elever kommer til at skulle lave en eller flere små fortællinger. Det er noget vi bruger de første uger på at bygge op. Vi skal optræde på festivallen den 8/9 klokken 14:00.

Man er som forælder meget velkommen til at komme og se os.

Se programmet for fortællefestivallen her.

Forlængede weekender:

Den første weekend i september er forlænget weekend, dvs. allerede den 2. weekend I er på skolen, SKAL man tage hjem, da skolen holder lukket og giver jer en ekstra fridag mandag den 3/9.

Det samme gør sig gældende 14 dage efter, efter vores introtur. Her er der weekend fra torsdag eftermiddag den 13/9.

De forlængede weekender opstår fordi vi holder obligatorisk bliveweekend den 8-9 september. Er man af den ene eller anden grund forhindret i at blive her denne weekend, så er det naturligvis muligt at man spørger sit barn fri på kontoret.

De næste to uger

Uge 2 og 3 på efterskolen vil være hverdage, hvor man så småt lærer sit skema at kende, og vænner sig til hverdagens rutiner. Samtidig med man bliver mere og mere kendt med sine nye kammerater

Introtur

Tirsdag den 11. september tager vi på en lille introtur til Thorsminde med 2 overnatninger på naturskolen.

Vær opmærksom på at denne sluttes af med en forlænget weekend. Dvs man har fri fredag den 14/9.

Forældreintra

Første skoledag introduceres I til vores forældreintra, når først skoleåret er gået igang, så flyttes vores kommunikation med jer sig derover.

Derfor er det vigtigt at I bruger det og tjekker det jævnligt.

Har I problemer med forældreintra så er det Hans I skal have fat i. Ham kan I træffe på hans@husbyefterskole.dk

Spørgsmål:

Husk at I er velkomne til at kontakte os, såfremt der er noget I måtte være i tvivl om, eller noget I synes vi skal vide på forhånd.

I må gerne skrive til Hanne eller Jesper på:  hanne@husbyefterskole.dk eller post@husbyefterskole.dk

Du kan også allerede nu finde oplysninger vedr. lommepenge og uddannelsesvejledning i menuen til venstre.

Tag evt. også et kig i webshoppen :-)

Nye elevers dag Husby Efterskole

Indflytning Husby Efterskole