Informationsside for årgang 19/20

Tak for jeres tilmelding til Husby Efterskole.

Vi glæder os til skoleåret 19/20, hvor vi blandt andet skal rejse til Tjekkiet, Sverige og til Lombardiet i Nord Italien.

Skolestart er søndag den 18/8 2018, hvor man kan ankomme fra kl 14:30 med officiel start i hallen er klokken 16.

Når man ankommer, så får man at vide hvor man skal bo, og kan begynde at flytte ind på værelset.

Klokken 16 er der officiel start i hallen og efter det er der et lille møde i hvert hus med  kontaktlærerne.

Forældrene kan herefter tage hjem, hvorefter resten af dagen går med aftensmad og forskellige aktiviteter.

Spørgsmål:

Husk at I er velkomne til at kontakte os, såfremt der er noget I måtte være i tvivl om, eller noget I synes vi skal vide på forhånd.

I må gerne skrive til Kristian eller Jesper på:  kristian@husbyefterskole.dk eller post@husbyefterskole.dk

Du kan også allerede nu finde oplysninger vedr. lommepenge og uddannelsesvejledning i menuen til venstre.

Nye elevers dag Husby Efterskole

Indflytning Husby Efterskole