Lokaler og faciliteter

Eleverne bor i huse med 11 i hver, fordelt på 4 to-mandsværelser og ét tre-mands. Til hvert hus er tilknyttet en huslærer, der fungerer som kontaktperson for både elever og forældre.

I skolens hovedbygning har vi 4 undervisningslokaler, samt et fysiklokale. På øverste etage er der foredragssal og fællesrum

Efterskole med computer, gaming og meget mere...

Vi har flere kreative værksteder, musiklokale med lydstudie og øverum, sløjdlokale, boldbane, beachvolleybane, styrketræningsrum, idrætshal m.v. Derudover er vi også en efterskole med computer og spil, så der er rig muligheder for at udfordre dine venner og lære mere omkring den digitale verden.

Se billeder af nogen af vores faciliteter nedenfor - og kom gerne og aflæg os et besøg!

Læs også om vores 3 udlandsrejser, og 4 profilfag; Jagt med jagttegn og natur, digital med computer og gaming, artXpress med kunst og maleri og Islænderheste

spisesal på Husby Efterskole

Band på Husby Efterskole