Gastronomisk køkken

Broncemærke i økologi

På Husby efterskole er vi stolte af at have bronzemærket i økologi, vi har et gastronomisk køkken med dejlige smagsoplevelser.

Vores køkken er ikke for de kræsne. Der er grøntsager, korn og kerner i maden og man vil både møde retter man kender, og sikkert også få udvidet sin horisont med nye smagsoplevelser.

På Husby Efterskole prioriterer vi variation, sundhed og nærvær. Vi har flertallet for øje og fokus på den enkelte - her er plads til at komme med ideer .

Vi vægter at vores elever får en sund og nærende kost.

Dagligdagen som efterskoleelev er krævende, og får at få mest muligt ud af opholdet er det vigtigt at man har den energi der skal til,

derfor vægter vi at vores elever får en sund og nærende kost med fokus på lokale råvarer med internationalt udsyn. Vi laver langt det meste fra bunden  lige fra mayonaise til marmelade.

Vores mål for efterskoleåret på Husby er at give eleverne en ide om at fastfood ikke er vejen til et sundt liv, men at mad med fylde og variation skaber energi og livskvalitet.