Book et besøg på Husby Efterskole

Overvejer du at komme på efterskole, er du velkommen til at kontakte os for at få en rundvisning på Husby Efterskole.

Vi har mange indiviuelle rundvisninger i årets løb og er glade for at vise vores skole frem.

Du er velkommen til at ringe til os på 97495544, eller du kan indsende formularen herunder.

At vælge den rigtige efterskole er en svær beslutning

En ting er flotte billeder og reklamer, noget andet er virkeligheden og hverdagen.

Derfor vil vi rigtig gerne møde dig, som overvejer et år på Husby. Vi vil gerne, at du møder os i virkeligheden, ser vores dejlige skole og får svar på alle dine spørgsmål.

De allerfleste kommende elever kommer på besøg på Efterskolernes Dag, men mange kommer også individuelt i årets løb.

Vi kan godt lide at få besøg

Når du og din familie kommer på besøg på Husby, vil en eller to af vores nuværende elever vise jer skolens lokaler og faciliteter, og de vil fortælle jer alt om deres hverdag her hos os. Derefter får I mulighed for at tale med forstanderen, viceforstanderen eller en af lærerne og få svar på alle jeres spørgsmål.

Tag også et kig her på vores fine lokaler og smukke omgivelser i den vestjyske natur.