Efterskolernes aften - på Husby Efterskole.      

Efterskolernes aften er overstået, og vi afventer dato for næste arrangement.

 Her kan du ganske uforpligtende få en rundvisning, tale med nuværende elever og lærerne på skolen.

Dette er en rigtig god lejlighed til at få en indtryk af skolens rammer,  vores værdier og hverdagen som elev på Husby Efterskole.

Bemærk der er INGEN tilmelding til efterskolernes aften - man møder blot op

 

Ledige pladser:

Årgang 19/20: Meget få pladser. (Dog kan man komme på ventelisten).

Årgang 20/21: Ledige pladser på alle linjer i både 9. og 10.

Vi anbefaler at du kommer at besøger os, hvis du tænker på at blive elev på skolen.

Hvis I ikke har mulighed for at komme til åbent hus arrangementerne, er I velkomne til at ringe på 97495544 for at aftale et besøg, I kan også skrive en mail til post@husbyefterskole.dk

Vi er en kreativ efterskole beliggende i Jylland

Hos os får du mange fantastiske valgfagsmuligheder.

Vi har plads til 72 elever i 9. og 10. klasse. 

Du kan vælge et af profilfagene: IslænderhesteartXpressdigital musik eller jagt

Du kommer på 3 udlandsrejser i løbet af skoleåret, fordi vi germe vil vise dig verden og give dig mindeværdige oplevelser i fælleskab med dine kammerater. 

På Husby har vi en ugepris på 2150 kroner, fra dette skal trækkes statstilskuddet -  alle udgifter i forbindelse med opholdet er inkluderet i prisen, læs mere her om din faktiske pris.

 

Riverrafting med Husby Efterskole

Optagelse:

 Elever bliver optaget i den rækkefølge de tilmeldes.

Tilmeldingen er først endegyldig, når man har betalt tilmeldingsgebyret på 1000 kr. Der sendes indbetalingsoplysninger til jer, når vi har modtaget jeres tilmelding.

Er man skilt og har fælles forældremyndighed, forventer vi, at I som forældre er enige om indmeldelse af jeres barn på Husby Efterskole. Fra skolens side betragter vi det indbetalte indmeldelsesgebyr som bekræftelse af dette.

Vi forventer at en indmeldelse på Husby Efterskole er baseret på seriøse overvejelser, når det er sagt, ved vi godt at interesser og livssituation kan ændre sig undervejs. Derfor henstiller vi til, at I giver os besked hurtigst muligt, hvis I skulle ombestemme jer og ikke ønske pladsen alligevel. Dette giver os mulighed for, at tilbyde pladsen til en anden.

Vælger I at melde fra siden hen, skal I være opmærksomme på, at man ikke får indmeldelsesgebyret på 1000 kroner igen. 

 

Vælg mellem 5 profilfag:

Islænderheste:

Vi tilbyder vores elever muligheden for at blive bedre ryttere og styrke deres forhold til hesten på islænderprofilfaget. Som elev kan du tage din egen islandske hest med, men der er også mulighed for at låne en hest på skolen.  Vi har en dejlig ovalbane belagt med muslingeskaller parat til vores elever. Kom og nyd arbejdet med hesten i et godt miljø.

ArtXpress:
Vi går meget op i at udforske den kreative verden på Husby Efterskole, derfor kan du som elev på ArtXpress afdelingen udforske dine kreative sider. Du får mulighed for at afprøve og eksperimentere med forskellige udtryk og materialer, mens du udvikler din egen stil. Alle kan lære at tegne og male. På artXpress garenterer vi, at du får faglige udfordringer, men også masser af tid til at arbejde med det, du selv synes er spændende og sjovt.

Jagt:
Som noget helt specielt tilbyder vi jagt 3 - 5 timer om ugen. Faget er specielt egnet til elever, som elsker udelivet og som har en interesse i at få jagttegn, eller allerede har det, og gerne vil lære mere om at være jæger og gå på jagt. På jagtprofilfaget bliver du nemlig lært rigtig godt op i jagtens mange facetter, mens du nyder udelivet med dine gode venner. 

Digital:
Vi er en IT efterskole, som har stor fokus på at ruste vores elever til fremtiden. Mange unge kan lide at spille computer, derfor arrangeres der 4 LAN- weekender under efterskoleopholdet. På digital faget kan du lære at programmere dine egne spil, du lærer også hardwaren kende, så du kan bygge din egen maskine. Du vil lære om html kodning og brugen af CMS som styresystem, så du kan bygge hjemmesider op. Vi er stolte over vores viden på dette område, og deler gerne ud af den, så vi alle kan begå sig i den digitale verden.

Musik: 

Som elev på musiklinjen bliver du en del af bandet. Bandet skal opøvet et repetoire og giver små koncerter i løbet af året. Som en del af bandet, bliver du en del af et fællesskab. Du øver på dit eget instrument ved siden af.  Du skal vælge Bandprofilen på Husby Efterskole, hvis du elsker at spille eller har lyst til at lære det. Måske er du vant til at spille alene og med andre og synes det bare er det bedste, det kan også være du lytter til musik hele tiden, men aldrig har spillet på et instrument. Så kan du lære det her! De eneste forventninger til dig der starter i bandet er, at du elsker musik, og at du positiv og engageret vil møde op i øvelokalet. Så vil du få en fantastisk oplevelse med resten af bandet!

 Læs mere om vores unikke boform, og hverdagen på Husby Efterskole.