Efterskolernes Dag 2021 

  • Afholdes den 26. september på Husby Efterskole
  • Der er åbent fra 13-17. 

Kan du ikke nå at besøge os på efterskolernes dag? Så kan vi arrangere en rundvisning på et andet tidspunkt. Kontakt os på 97495544 eller book et besøg.

 

Husby Efterskole er et sted, der skal opleves! Få din første oplevelse på efterskolernes dag.

 

Ledige pladser:

 

 


En hyggelig efterskole i Jylland?

Hos os på Husby Efterskole får du mange fantastiske valgfagsmuligheder. Du kan vælge et af profilfagene: IslænderhesteartXpressdigital eller musikHar du allerede en favorit?

Vi har plads til 72 elever i 9. og 10. klasse. Så vi kender hinanden godt, og der er altid nogen at dele de gode efterskoleoplevelser med.

Hele 3 udlandsrejser!

Du har muligheden for at Komme med på hele 3 udlandsrejser i løbet af skoleåret. Vi vil gerne vise dig verden og give dig mindeværdige oplevelser i fælleskab med dine kammerater. Derfor står udlandsrejser højt på listen af prioriteter her på Husby Efterskole.

Husby Efterskole har i skoleåret 21/22 en ugepris på 2395 kroner. Herfra kan du trække statstilskuddet fra. Alle udgifter i forbindelse med opholdet er inkluderet i ugeprisen. Vi har samlet mere information om pris og indhold. Læs mere her om din faktiske pris.

 

Vælg mellem 4 profilfag på Husby Efterskole

Islænderheste:

Er du vild med heste? Så kom og dyrk din interesse og udvid dine færdigheder. Du kan tage din egen islandske hest med, eller du kan låne en hest på skolen.

Vi har en dejlig ny hestebygning med løsdriftbokse 20x40 ridebane og rytterfaciliteter. Udenfor har vi ovalbane belagt med muslingeskaller samt skov og strand lige ved døren. 

ArtXpress:

På Husby Efterskole kan du også få lov til at udvikle dine kreative sider. Vi går meget op i at udforske den kreative verden, og derfor kan du som elev på ArtXpress afprøve og eksperimentere med forskellige udtryk og materialer. Selvom det er undervisning sker det hele, i mens du udvikler din egen stil. Alle kan lære at tegne og male, så bare du har interessen, er du velkommen. På ArtXpress garenterer vi, at du får faglige udfordringer, men der er selvfølgelig også masser af tid til at arbejde med det, du selv synes er allermest spændende og sjovt.

Digital:

Der er ingen vej udenom. Fremtiden er digital! Vi ønsker at ruste vores elever til det med stærke IT-kompetencer. På profilfaget Digital ærer du at programmere dine egne spil, og du får en masse viden om selve hardwaren, så du kan bygge din egen maskine. Vi arbejder med HTML-kodning og brug af CMS som styresystem til hjemmesider. Så kan du bygge din egen hjemmeside op.Vi arrangerer blandt andet 4 LAN-weekender i løbet af skoleåret, hvor spil, gaming og hygge er i højsædet.

Band:

På Husby Efterskoles musiklinje, bliver du en del af vores band. Glæd dig til at opøve et repetoire og giver små koncerter i løbet af året sammen med bandet, der er et helt særligt lille fællesskab. Du øver og spiller på dit eget instrument ved siden af, men får også muligheden for at indgå i en skøn sammenhæng. Du skal helt sikkert vælge Bandprofilen på Husby Efterskole, hvis du elsker at spille eller har lyst til at lære det. Måske er du en af dem, der lytter til musik hele tiden, men aldrig har spillet på et instrument. Så er vi klar til at lære dig det her! De eneste forventninger til dig, der gerne vil være en del af vores band, er, at du elsker musik. Og så skal du selvfølgelig være klar på at møde positiv og engageret op i øvelokalet. 

 Læs mere om vores unikke boform, og hverdagen på Husby Efterskole.

Optagelse:

Her på Husby Efterskole bliver eleverne optaget i den rækkefølge, de tilmeldes.

Tilmeldingen er først endegyldig, når man har betalt tilmeldingsgebyret på 1000 kr. Vi sender indbetalingsoplysninger til jer, når vi har modtaget jeres tilmelding.

Er den kommende elevs forældre skilt og har fælles forældremyndighed, forventer vi, at I som forældre er enige om indmeldelse af jeres barn på Husby Efterskole. Fra skolens side betragter vi det indbetalte indmeldelsesgebyr som jeres bekræftelse af dette.

Vi forventer altid, at en indmeldelse på Husby Efterskole er baseret på seriøse overvejelser, og at eleven virkelig ønsker at tilbringe skoleåret her. Når det er sagt, ved vi godt, at interesser og livssituation kan ændre sig undervejs. Derfor henstiller vi til, at I giver os besked hurtigst muligt, hvis omstændighederne ændrer sig, I ombestemmer jer eller I ikke ønsker pladsen alligevel. Det giver os nemlig mulighed for at tilbyde pladsen til en anden.

Vælger I efter skoleårets start at melde eleven ud, skal I være opmærksomme på, at man ikke får indmeldelsesgebyret på 1000 kroner refunderet. 

 Dreng maler på et lærred

Tilmelding
Kontakt os
Book et besøg