Hvad er prisen?

Priser på efterskoler svinger fra skole til skole og det er også meget forskelligt, hvad denne pris dækker over.

På Husby lægger vi meget vægt på, at man som forældre skal kunne have råd til at sende sit barn på efterskole, derfor er vores ugepris blandt de billigste i Danmark.

Et ophold på Husby Efterskole koster 2245 pr uge.

Fra denne pris skal trækkes det indtægtsbestemte statstilskud som alle er berettiget til.

Husby Efterskole er en veludbygget moderne efterskole, hvor eleverne bor i selvstændigt liggende huse sammen med 10 andre piger og drenge. Vi går ikke på kompromis med undervisningen, faciliteterne og oplevelserne til vores elever.

Foruden kost, logi, undervisning og skoletøj kommer man som elev hos os med på 3 udlandsrejser i årets løb.

Dette er inkluderet i prisen.

På Husby kommer der ingen ekstraregning, heller ikke på materialer brugt i valgfag eller profilfag.

Dog skal der gøres opmærksom på at er man elev på islænderheste kommer der en ekstra pris på 200 eller 250 om ugen, som dækker udgifter til hesten, dette skal man sammenligne med, hvad det koster at gå på en rideskole derhjemme.

Din faktiske pris kan beregnes på efterskoleforeningens hjemmeside:

Beregn din aktuelle pris her...

Ring og aftal et uforpligtende besøg på 97495544

Læs mere om vores profilfag, digital med computer og gaming, artXpress med kunst og maleri, jagt med natur og jagttegn, og islænderheste her

Fællesskab Husby Efterskole

Vi spiser sammen på Husby Efterskole