Hvad er prisen?

Priser på efterskoler svinger fra skole til skole, og det er meget forskelligt, hvad denne pris dækker over.

På Husby lægger vi meget vægt på, at man som forældre skal have råd til at sende sit barn på efterskole. Derfor er vores ugepris blandt de billigste i Danmark.

Et ophold på Husby Efterskole koster 2395,- pr uge.

Fra denne pris skal trækkes det indtægtsbestemte statstilskud, som alle er berettigede til.

Husby Efterskole er en veludbygget og moderne efterskole, hvor eleverne bor i selvstændige fritliggende huse sammen med 10 andre piger og drenge. Vi går ikke på kompromis med undervisningen, faciliteterne og oplevelserne til vores elever.

Foruden kost, logi, undervisning og skoletøj kommer man som elev hos os med på 3 udlandsrejser i årets løb.

Dette er inkluderet i prisen.

På Husby kommer der ingen ekstraregning, heller ikke på materialer brugt i valgfag eller profilfag (eneste undtagelse er jagttegn, som koster ca 800,-)

For elever på islænderhester beregnes et tillæg på 250-275,- pr. uge, som dækker opstaldning og øvrige udgifter til hesten. Prisen svarer til udgifterne ved opstaldning eller rideskole derhjemme.

Din faktiske pris kan beregnes på efterskoleforeningens hjemmeside:

Beregn din aktuelle pris her >

Ring og aftal et uforpligtende besøg på 97495544

Læs mere om vores profilfag: Digital med computer og gaming, ArtXpress med kunst og maleri, Band med masser af musik og Islænderheste her