Efterskole i Jylland

Vi er en kreativ efterskole beliggende i Jylland med mange fantastiske valgfagsmuligheder. Vi har plads til 72 elever i 9. og 10. klasse. 

Du kan vælge et af profilfagene: Islænderheste, artXpress, digital , musik eller jagt

Du kommer på 3 udlandsrejser i løbet af skoleåret, fordi vi germe vil vise dig verden og give dig mindeværdige oplevelser i fælleskab med dine kammerater. 

På Husby har vi en ugepris på 2150 kroner, fra dette skal trækkes statstilskuddet -  alle udgifter i forbindelse med opholdet er inkluderet i prisen, læs mere her om din faktiske pris.

udlandsrejser Husby Efterskole

Vælg mellem 5 profilfag:

Islænderheste:

Vi tilbyder vores elever muligheden for at blive bedre ryttere og styrke deres forhold til hesten på islænderprofilfaget. Som elev kan du tage din egen islandske hest med, men der er også mulighed for at låne en hest på skolen.  Vi har en dejlig ovalbane belagt med muslingeskaller parat til vores elever. Kom og nyd arbejdet med hesten i et godt miljø.

ArtXpress:
Vi går meget op i at udforske den kreative verden på Husby Efterskole, derfor kan du som elev på ArtXpress afdelingen udforske dine kreative sider. Du får mulighed for at afprøve og eksperimentere med forskellige udtryk og materialer, mens du udvikler din egen stil. Alle kan lære at tegne og male. På artXpress garenterer vi, at du får faglige udfordringer, men også masser af tid til at arbejde med det, du selv synes er spændende og sjovt.

Jagt:
Som noget helt specielt tilbyder vi jagt 3 - 5 timer om ugen. Faget er specielt egnet til elever, som elsker udelivet og som har en interesse i at få jagttegn, eller allerede har det, og gerne vil lære mere om at være jæger og gå på jagt. På jagtprofilfaget bliver du nemlig lært rigtig godt op i jagtens mange facetter, mens du nyder udelivet med dine gode venner. 

Digital:
Vi er en IT efterskole, som har stor fokus på at ruste vores elever til fremtiden. Mange unge kan lide at spille computer, derfor arrangeres der 4 LAN- weekender under efterskoleopholdet. På digital faget kan du lære at programmere dine egne spil, du lærer også hardwaren kende, så du kan bygge din egen maskine. Du vil lære om html kodning og brugen af CMS som styresystem, så du kan bygge hjemmesider op. Vi er stolte over vores viden på dette område, og deler gerne ud af den, så vi alle kan begå sig i den digitale verden.

Musik: 

Som elev på musiklinjen bliver du en del af bandet. Bandet skal opøvet et repetoire og giver små koncerter i løbet af året. Som en del af bandet, bliver du en del af et fællesskab. Du øver på dit eget instrument ved siden af.  Du skal vælge Bandprofilen på Husby Efterskole, hvis du elsker at spille eller har lyst til at lære det. Måske er du vant til at spille alene og med andre og synes det bare er det bedste, det kan også være du lytter til musik hele tiden, men aldrig har spillet på et instrument. Så kan du lære det her! De eneste forventninger til dig der starter i bandet er, at du elsker musik, og at du positiv og engageret vil møde op i øvelokalet. Så vil du få en fantastisk oplevelse med resten af bandet!

 Læs mere om vores øvrige valgfag og hvilke fag der er obligatoriske.

Bo i et hus sammen med 10 andre piger og drenge

72 elever, 9. og 10. klasse

Unik beliggenhed, tæt ved havet og skoven - Læs mere om vores beliggenhed, og hvorfor vi "måske" er Danmarks bedste efterskole

Husby tæt på Vesterhavet