Vælg mellem 4 profilfag

Islænderheste, band, artXpress og digital

Kom med på 3 udlandsrejer

Inkluderet i prisen

Måske Danmarks bedste efterskole ?

Efterskole i Jylland

Vi er en kreativ efterskole beliggende i Jylland med mange fantastiske valgfagsmuligheder. Vi har plads til 72 elever i 9. og 10. klasse. 

Du kan vælge et af profilfagene: Islænderheste, artXpress, digital eller musik  

Du kommer på 3 udlandsrejser i løbet af skoleåret, fordi vi gerne vil vise dig verden og give dig mindeværdige oplevelser i fælleskab med dine kammerater. 

Du får et indtægtsbestemt statstilskud til efterskoleopholdet - og på Husby Efterskole kommer der ingen ekstraudgifter, da alle udgifter i forbindelse med opholdet er inkluderet i prisen, læs mere her om din faktiske pris.

https://youtu.be/

Book et besøg på Husby Efterskole

Hvis du gerne vil lære mere om Husby efterskole, skal du også være velkommen til at booke et besøg eller besøge os på efterskolernes dag eller efterskolernes aften.

Vælg mellem 4 profilfag:

Islænderheste:

Vi tilbyder vores elever muligheden for at blive bedre ryttere og styrke deres forhold til hesten på islænderprofilfaget. Som elev kan du tage din egen islandske hest med, men der er også mulighed for at låne en hest på skolen. Vi har en dejlig ny ridehal og løsdriftstald samt ovalbane belagt med muslingeskaller parat til vores elever. Kom og nyd arbejdet med hesten i et godt miljø.

ArtXpress:

Vi udforsker den kreative verden på Husby Efterskole, derfor kan du som elev på ArtXpress udvikle dine kreative sider. Du får mulighed for at afprøve og eksperimentere med forskellige udtryk og materialer, mens du forfiner din egen stil. På artXpress garenterer vi, at du får faglige udfordringer, men også masser af tid til at arbejde med det, du selv synes, er spændende og sjovt.

Digital:

Vi er en IT efterskole, som har stor fokus på at ruste vores elever til fremtiden. Mange unge kan lide at spille computer, derfor arrangeres der 4 LAN-weekender under efterskoleopholdet. På digitalprofilen kan du lære at programmere dine egne spil, du lærer også hardwaren at kende, så du kan bygge din egen maskine. Du vil lære om html kodning og brugen af CMS som styresystem, så du kan bygge hjemmesider op. Vi arbejder også med raspberry pi og andre spændende områder af den digitale verden.

Band: 

Som elev på profilfaget band bliver du en del af et musikfællesskab. Bandet skal opøve et repetoire og give små koncerter i løbet af året. Du øver på dit eget instrument ved siden af. Du skal vælge Bandprofilen på Husby Efterskole, hvis du elsker at spille eller har lyst til at lære det. Måske er du vant til at spille alene eller sammen med andre og synes, det bare er det bedste. Det kan også være, du lytter til musik hele tiden, men aldrig har spillet på et instrument. Så kan du lære det her! De eneste forventninger til dig, der starter i bandet er, at du elsker musik, og vil møde positiv og engageret op i øvelokalet. 

 Læs mere om vores øvrige valgfag og hvilke fag der er obligatoriske.

Bo i et hus sammen med 10 andre piger og drenge

Husby Efterskole bo i huse med 10 andre drenge og piger