Danmarks "måske" bedste efterskole?

Husby Efterskole har meget at tilbyde sine 72 elever.

Du kan deltage på ét af de 5 profilfag, digital, artXpress, jagt, islænderheste eller musik.

Du kommer til at bo med 10 andre unge, drenge og piger i eget selvstændigt hus.

Du kommer med os på 3 spændende udlandsrejser i løbet af året.

Vores elever får en god uddannelsesmæssig og menneskelig ballast igennem efterskoleopholdet.

Vi er en lille efterskole med fokus på faglighed, udvikling og trivsel - under tydelige og enkle rammer- vi forventer at man opfører sig ordentligt og overholder vores ordensregler.

Dem kan i læse mere om her.

Efterskole med mange fordele

Der er mange årsager til, at vi ser os selv som én af Danmarks bedste efterskoler.

For det første, kan du vælge mellem 5 udviklende profilfag.

For det andet så tilbyder vi vores elever 3 fantastiske udlandsrejser, som er inkluderet i prisen for opholdet. Rejserne lærer eleverne om kultur og natur i andre lande, opbygger fællesskabet og skaber stærke sociale relationer eleverne imellem.

For det tredje bor vores elever i hyggelige huse, elleve elever i hvert, piger og drenge imellem hinanden. Hvert hus har eget køkken og opholdsstue.

Derudover er vi en overskuelig flok på 72 elever og 10 lærere, så hos os lærer alle hinanden godt at kende, man er ikke bare et nummer i rækken.

I fritiden kan vores elever nyde godt af alle de mange muligheder vi stiller til rådighed. For blot at nævne et par stykker, kan man som elev:

• Spille computer og se film sammen med vennerne.
  • Udnytte alle vores kreative værksteder, hvor man kan dyrke sine interesser
  • Spille musik i skolens band, hvis man er på musiklinjen
  • Ride en tur i den flotte natur omkring Husby, hvis man er på islænderhestelinjen.
  • Gå eller cykle en tur i naturen.
  • Lægge i hængekøjerne og slappe af.
  • Spille brædtspil
  • Dyrke sport for sjov i hallen og på de udendørsbaner - alt fra fodbold, hockey, batminton, volley osv.

Der er altså mere end nok at give sig til på Husby Efterskole, og det kan Du også tage del i.

Bo midt i naturen

Vi er så heldige at være omgivet af noget af det mest fantastiske natur.  Du kommer til at bo i smukke omgivelser og med god plads til at dyrke dine interesser - inde som ude. Derudover er der kort afstand til Vesterhavet. Det er vores erfaring, at vores elever virkelig nyder omgivelserne omkring Husby Efterskole og muligheden for at tage på stranden og badesøen i ny og næ skader selvfølgelig ikke.

Men hvad tilbyder vi egentligt vores elever?

Vi har bygget vores efterskole op omkring fem primære profilfag: Jagt, ArtXpress, islænderheste  Musik og Digital.

Jagt: Vores elever kan vælge at deltage i vores jagtprofilfag 3 - 5 timer om ugen. Har du stor interesse for at gå på jagt og dyreliv eller vil du gerne tage jagttegn, så er dette uden tvivl noget for dig.  Her vil du lære mere om det at være jæger, jagttegn og nyde naturen med dine venner.

ArtXpress: Udforsk dine kreative sider mens du eksperimentere med forskellige udtryk og materialer. Du vil udvikle dine evner inden for det at tegne og male, hvor fokus vil være på at du udvikler din helt egen stil. Dette er en utrolig spændende og udfordrende fag, som helt klart vil udvikle dine kreative evner.

Islænderheste: Bliv en bedre rytter og styrk forholdet til din hest. Har du ikke en islænderhest, så er der naturligvis mulighed for at låne en hest , men du kan også tage din egen islænderhest med. Benyt vores ovale bane belagt med muslingeskaller og nyd samarbejdet mellem dig og din hest.

Digital: En stor del af vores hverdag foregår igennem brugen af IT. Vi gør meget for at ruste vores elever til en IT-venlig fremtid. På vores Digital fag vil du lære basisk programmering af dine egne spil. Du vil også stifte bekendskab til hardwaren, så du over tid kan bygge din egen computer. Under forløbet vil vi gennemgå emner som htlm, CMS og hvorledes man opbygger hjemmesider. Derudover vil du gennem året have mulighed for at deltage i 4 LAN weekender, hvor du kan spille computer sammen med dine kammerater.

Musik: Musiklinjen er bygget op omkring Bandet - man er som musikelev en del af  bandet, gennem et år, med alt hvad det indebærer, af øvning sammen og hver for sig, skrivning af sange og musik, og mindre koncerter både ude og hjemme.

Du kan Læse mere om hvad vi tilbyder her.

Vi glæder os til at se dig som en fremtidig elev på "Danmarks bedste efterskole" Husby Efterskole.

Du er velkommen til at kontakte os med alle dine spørgsmål på mail eller telefon, ligesom du er velkommen til at aflægge os et besøg på efterskolernes dag.