E-sport på Husby Efterskole

Dyrk din interesse for gaming og e-sport sammen med dine kammerater mens du går på efterskole.

På Husby Efterskole støtter vi vores elever i at spille computer med og mod hinanden i deres fritid,  man bliver nemlig dygtigere til e-sport, når man har nogle at spille sammen med og tiden til at gøre det.

Digitallærerne tager ofte gerne en dyst sammen med eleverne og der er afsat 1½-times obligatorisk skærmtid, hvor man blandt andet kan vælge at fordybe sig i  e-sport,  spille selv,  eller programmere på profilfaget digital, hvor man også lærer om spil-programmering, HTML og hardware.

På Husby efterskole har vi god plads til dig som godt kan lide at bruge din tid på esport.

På første sal i hovedbygningen har vi indrettet et "e-sports -område", hvor man som elev kan opstille sin computer. Mange har stationnære computere, mens andre har bærbare  - Her er plads til begge dele.

Vi vægter meget højt, at man ikke sidder alene på værelset med sin computer,  gaming og e-sport på Husby Efterskole er noget, der foregår i fællesskab med andre.

Tilmeld dig Husby Efterskole

Mange af vores elever har hjemme været vant til at sidde alene på værelset og game, med online kontakt til andre. Vi oplever at de på efterskolen nyder at være sammen i "e-sports området". Mange finder ud af, at de har interessefællesskaber. Mange spiller de samme spil og begynder at spille online sammen. Det er forskelligt fra år til år, hvad eleverne kan lide at spille, men eksempler på spil kunne være LOL og counter strike, nogle spiller mere avancerede simulatorspil, andre er mere til playstation og x-box. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

På Husby mødes de virtuelle og virkelige fællesskaber.

Computere opstillet til esport på husby efterskole

Esports- og gamerområdet er indrettet i vores dagligstue i hovedbygningens førstesal.

Foruden det store gamerbord er her også et tv område, et playstationområde og et poolbord. På den måde har vi også rigtig god plads til de elever, som ikke har så meget lyst til at game. Vores erfaring er at vores elever opbygger et rigtig godt fællesskab i løbet af skoleåret og får nye venner og interesser.

E-sport 24-7?

Som elev på efterskolen forventer vi at man passe sine timer og fag, og når man har undervisning må man ikke game. Man skal også deltage i de fællesaktiviteter som er i løbet af ugen, til disse må man heller ikke game.

Har man en fritime eller pauser i løbet af dagen, må man gerne game.

I fritiden man har om aftenen og weekenden må man også gerne game.

Man må ikke game i perioden fra 18 til 19, fordi vi der spiser og herefter gør rent.

Man skal selvfølgelig overholde skolens regler som er at man skal lægge i sin seng 22:15 på hverdage og 23:15 i weekender - herefter må man heller ikke game:-)

E-sports Weekender:

I løbet af skoleåret er der 4 e-sports weekender. Når der er e-sports weekend flytter vi alle computerne ned til et stort gamerbord i hallen. Playstation kommer også med derned og vi opstiller en storskærm til dem, som hellere vil se film. Sengetiderne suspenderes disse weekender, så man kan  game i fællesskab hele natten. Det plejer at være rigtig sjovt.

Lan weekend på husby efterskole - Elever dyrker esport

På Husby Efterskole giver vi plads til e-sport, man må game når man ikke har timer. Med mindre der står gaming på skoleskemaet og der sker :-) hvis man er på digitallinjen.

Man kommer også til at opleve mange andre ting i løbet af et efterskoleophold på Husby:

Som elev skal man tage 9. eller 10. klasse,

man skal vælge ét af de 5 profilfag, digital, jagt, islænderheste , artXpress eller musik.

Se flere billeder fra esports weekenderne her.

Læs også om vores 3 fantastiske udlandsrejser her og vores valgfag.

Mange års erfaring

Digital-profilen har været en fast bestanddel af Husby Efterskoles fagudbud de sidste 6 år. Digital-profilen er opstået ud af den interesse  mange unge har for computere og spil.

gaming efterskole - fællesskab

gaming efterskole, LAN party