Rejse efterskole

Man lærer meget af at rejse både om verden og sig selv. Vi mener undervisning kke kun behøver foregå i et klasselokale. På Husby Efterskole  tager vi jer med på 3 udlandsrejser i løbet af skoleåret. Som elev bliver du klogere på, hvordan verden er udenfor Danmark og klogere på dig selv.

Du kommer på 3 rejser i løbet af dit ophold på Husby Efterskole sammen med dine kammerater.

Vi oplever vores rejser og ture er gode til at opbygge fællesskabet og de sociale relationer,  samtidig med at de giver eleverne en fælles referenceramme og nogle gode oplevelser og minder ud over dagligdagen i skolen. Du vil også lære noget om et andet lands kultur, natur og historie undervejs.

Ture og arrangementer

Ud over de 3 rejser vil der også vær en introtur af et par dages varighed, en afslutningstur og forskellige småture ud af huset i årets løb.

Vi tager også nogle gange ud af huset til mere kulturelle arrangementer, hvert år er vi en tur i  teateret, på museum og ude og se håndbold eller fodbold.

Alle rejseudgifter i forbindelse med både rejserne, turene og arrangementer er indeholdt i egenbetalingen, det koster altså ikke ekstra.

Læs også om vores islænderheste linje, kunst efterskole, computer efterskole, jagt efteskole og andre spændende aktiviteter, du kan lave i din fritid.

rejse efterskole Firenze

rejse efterskole ferrari