Oplev verden mens du er på efterskole

Få sjove udfordringer sammen med dine venner

Bliv klogere på verden og på dig selv

Rejse efterskole

Man lærer meget af at rejse både om verden og sig selv. Vi mener undervisning kke kun behøver foregå i et klasselokale. På Husby Efterskole tager vi jer med på 3 rejser til udlandet i løbet af skoleåret. Som elev bliver du klogere på, hvordan verden er udenfor Danmark og klogere på dig selv.

Du kommer på 3 rejser i løbet af dit ophold på Husby Efterskole sammen med dine kammerater

Tilmeld dig Husby Efterskole

Hvis du gerne vil vide mere om Husby efterskole, kan du booke et besøg, eller besøge os på efterskolernes dag eller efterskolernes aften.

Få minder udover hverdagen

Vores rejser og ture er gode til at opbygge fællesskabet og de sociale relationer, samtidig med at de giver gode oplevelser og minder ud over dagligdagen i skolen. Du vil også lære noget om et andet lands kultur, natur og historie undervejs.

Ture og arrangementer

Ud over de 3 udlandsrejser vil der også være en introtur af et par dages varighed, en afslutningstur og forskellige småture ud af huset i årets løb.

Vi tager også nogle gange ud af huset til mere kulturelle arrangementer. For eksempel i teateret, på museum eller ud og se håndbold eller fodbold.

Det koster IKKE ekstra

Alle udgifter i forbindelse med både rejserne, turene og arrangementer er indeholdt i prisen for efterskoleopholdet.

Læs også om vores islænderheste linje, kunst efterskole, computer efterskole, jagt efteskole og andre spændende aktiviteter, du kan lave i din fritid.

rejse efterskole firenze

rejse efterskole Milano