Oplev verden mens du er på efterskole

Få sjove udfordringer sammen med dine venner

Bliv klogere på verden og på dig selv

Rejse efterskole

Man lærer meget af at rejse både om verden og sig selv. Vi mener undervisning kke kun behøver foregå i et klasselokale. På Husby Efterskole  tager vi jer med på 3 rejser til udlandet i løbet af skoleåret. Som elev bliver du klogere på, hvordan verden er udenfor Danmark og klogere på dig selv.

Du kommer på 3 rejser i løbet af dit ophold på Husby Efterskole sammen med dine kammerater.

•   Efteråret 2019: Actionrejse til Krokonosebjergene i Tjekkiet
  •   Vinter 2020: Skirejse til Støten i Sverige
  •   Forår 2020: rejse til Lovere i  Norditalien

Tilmeld dig Husby Efterskole

Hvis du gerne vil lære mere om Husby efterskole skal du også være velkommen til at booke et besøg, eller besøge os på efterskolernes dag eller efterskolernes aften.

Få minder udover hverdagen

Vi oplever vores rejser og ture er gode til at opbygge fællesskabet og de sociale relationer,  samtidig med at de giver eleverne en fælles referenceramme og nogle gode oplevelser og minder ud over dagligdagen i skolen. Du vil også lære noget om et andet lands kultur, natur og historie undervejs.

Ture og arrangementer

Ud over de 3 rejser vil der også værr en introtur af et par dages varighed, en afslutningstur og forskellige småture ud af huset i årets løb.

Vi tager også nogle gange ud af huset til mere kulturelle arrangementer, hvert år er vi en tur i  teateret, på museum og ude og se håndbold eller fodbold.

Det koster IKKE ekstra

Alle rejseudgifter i forbindelse med både rejserne, turene og arrangementer er indeholdt i egenbetalingen for efterskoleopholdet.

Læs også om vores islænderheste linje, kunst efterskole, computer efterskole, jagt efteskole og andre spændende aktiviteter, du kan lave i din fritid.

rejse efterskole firenze

rejse efterskole Milano