Kom på ski med Husby Efterskole

Alle rejser med Husby Efterskole er inkluderet i prisen

Ski efterskole

Hav sjov på ski med efterskolevennerne

Uanset om man har stået på ski før, eller det er første gang, får vores elever altid meget ud af skituren. Hvert år tager vi en uge på ski i Sverige.  Det er nemlig sjovt at stå på ski med vennerne. Det er en dejlig måde at være sammen på, for det er rart at være i den smukke natur og lære noget nyt i fællesskab med andre.

Turen går til Støten i Sverige

Støten er et stort skisportssted med mulighed for ski på mange niveauer. Man vil møde hinanden på bakkerne uanset ski-kunnen.

På bakken kommer du på skiskole efter niveau, vi tilkøber skilærere så vores elever får professionel skiundervisning de første 2 eller 3 dage.

På skituren bor vi i mindre lejligheder lige ud til løjperne, her skal eleverne selv tilberede måltiderne i fællesskab med hinanden.

Skturen er altså ikke bare dagene på løjperne men også hyggelige aftener i lejlighedernes fællesskab.

Læs også om vores 5 spændende profilfag her.

Husby Efterskoles skitur

Ski med Husby Efterskole