Ski efterskole

Du kommer en uge på ski med efterskolen.

Hvert år tager vi på ski en uge i februar.

Vi kører med bus og sejler til Sverige.

Støten er et stort skisportssted med mulighed for ski på mange niveauer. Man vil møde hinanden på bakkerne uanset ski-kunnen.

Vi deler vores elever efter om de har været på ski før, eller om de er nybegyndere. Vi tilkøber skilærere i Norge, så vores elever får professionel skiundervisning de første 2 eller 3 dage.

Vi bor i  lejligheder lige ud til løjperne, hvor eleverne selv skal tilberede måltiderne i fællesskab.

Hav sjov på ski med efterskole vennerne.

Uanset om man har stået på ski før eller det er første gang får eleverne meget ud af turen. Socialt er det en dejlig måde at være sammen på, for det er rart at lære noget nyt i fællesskab med andre.

Ski er ikke bare dagene på løjperne men også hyggelige aftener i lejlighedernes fællesskab.

Læs også om vores 4 spændende profilfag her.

Husby Efterskoles skitur

Husby Efterskole skitur veninder i sneen

Ski med Husby Efterskole

Ski i Norge med Husby Efterskole