Sådan bor vi

Bo i et hus med både piger og drenge. Vi tilbyder en moderne boform, hvor eleverne bor i huse med plads til 11 piger og drenge i alt. Man bor 2 eller 3 elever på værelserne.

Huset har baderum, dagligstue og eget køkken. Der er tilknyttet en "huslærer" til hvert hus, der har til opgave at sikre, at den enkelte elev trives på skolen i alle sammenhænge.

Huslæreren løser eventuelle problemer, i samarbejde med de øvrige lærere og hjemmet.
Huslæreren varetager ligeledes den primære kontakt med forældrene til de pågældende elever.

Eleverne varetager selv rengøring af egne værelser og husenes fællesarealer. Dette fordeles mellem værelserne, alle har en rengøringsopgave og der bliver gjort rent hver dag.

På Husby Efterskole er der plads til 72 elever.

Vi udbyder 9. og 10. klasse.

Læs mere om de 3 udlandsrejser og vores 4 spændende profilfag: Jagt, ArtXpress, Islænderheste og Digital.

Dagligstue på Husby Efterskole

Værelse på Husby Efterskole