Sådan bor vi

Bo i et hus med både piger og drenge. Vi tilbyder en moderne boform, hvor eleverne bor i huse med plads til 11 piger og drenge i alt. Man bor 2 eller 3 elever på værelserne.

Huset har baderum, dagligstue og eget køkken. Der er tilknyttet en "huslærer" til hvert hus, der har til opgave at sikre, at huset fungerer godt.

Vi afholder "store flyttedag" to gange i løbet af skoleåret, hvor alle får en ny værelseskammerat, dette er i oktober og marts.

Eleverne varetager selv rengøring af egne værelser og husenes fællesarealer. Dette fordeles mellem værelserne, alle har en rengøringsopgave og der bliver gjort rent hver dag.

Kontaktlærer

I starten af året får hver elev en kontaktlærer, man har den samme kontaktlærer hele skoleåret.

Kontaktlæreren hjælper eleverne med at løse eventuelle problemer, i samarbejde med de øvrige lærere og hjemmet.

Kontaktlæreren varetager ligeledes den primære kontakt med forældrene til sine kontakt-elever.

På Husby Efterskole er der plads til 72 elever.

Vi udbyder 9. og 10. klasse.

Læs mere om de 3 udlandsrejser og vores 4 spændende profilfag: Jagt, ArtXpress, Islænderheste og Digital.

Dagligstue på Husby Efterskole

Værelse på Husby Efterskole