Hvad skal jeg have med på efterskole?

Vælg mellem 5 profilfag

Islænderheste, band, jagt, artXpress og digital

 Du kommer på 3 udlandsrejser

Hvad skal jeg have med på efterskole?

At starte på efterskole er en stor forandring i ens hverdag, og hvad er det lige, der skal pakkes i tasken, og hvad kan man lade blive hjemme?

Her kommer der lidt generelle råd om, hvad du skal have med på efterskole.

Tilmeld dig Husby Efterskole

Hvis du gerne vil lære mere om Husby efterskole skal du også være velkommen til at booke et besøg, eller besøge os på efterskolernes dag eller efterskolernes aften.

Inden skolestart får du tilsendt en liste  med, hvad du skal have med som elev på Husby Efterskole.

I ugerne op til afrejse begynder man at tænke: "Hvad skal jeg have med på efterskole?" - Det kan måske være svært at overskue hvad man kan undvære fra sit værelse - ikke noget tænker du måske:-)

At komme på efterskole er jo lidt ligesom at flytte hjemmefra - så overvej hvad du bruger tit.

På Husby efterskole skal du dele værelse med en anden. Du får dit eget klædeskab, pengeskab og din egen seng selvfølgelig :-).

På værelset er der nok ikke så meget plads som du har været vant  til hjemmefra, så det kan være godt at begrænse sig.

Det vigtigste er at du har tøj, overtøj, håndklæder og sengetøj med. Du skal også medbringe din egen dyne og en rullemadras. 

Det er hyggeligt, hvis man har nogle plakater og fotos med til at hænge op, så værelset får et mere personligt præg. Tag gerne noget lærertyggegummi med til at hænge ting op med. På hvert værelse er der en opslagstavle.

Du kommer på 3 rejser:

I forbindelse med vores 3 rejser får du brug for pas og det blå sygesikringskort. Så det er en god ide lige at tjekke at du har disse ting og at de er gyldige.

Særligt for profilfagene, digital, islænderheste, artXpress, band og jagt.

Som elev på Husby er du tilmeldt et af de 5 profilfag. Du skal have de ting med som du skal bruge når du har dit fag, læs evt mere på det enkelte fags side.

Hvis man er på digital har man sin egen computer med, mange har en stationær med som blive stillet op i gamerområdet, er man på islænderheste faget, må man gerne have sin egen islænderhest med, man kan også låne en. På artXpress er der ikke noget krav om at du har noget med, men du må gerne have blyanter, tuscher, papir, lærreder med som du godt kan lide at bruge. Er du jagt elev kommer du til at være en del udenfor, så tøj der kan klare lidt af hvert er en god idé, man må også gerne tage sit instrument med, hvis det ikke er alt for stort :-)

I er 11 som deler et køkken:

På Husby Efterskole er du på fuld kost. Alligevel har hvert af de 7 elevhuse deres eget køkken, hvor man kan lave mad til sig selv og vennerne hvis man har lyst. Det ses tit at der bages en kage og laves pizzaer.

I jeres fælles køkken er der de mest basale ting. Du vil finde service, gryder mm. Der er også et køleskab i skal deles om. Så har man lidt mad med er der plads til det i køkkenet. Vil man gerne have en toaster eller ligenende med må man også godt det. Dog vil vi ikke have elektriske køkkenapparater på værelserne, dvs toaster, kaffemaskine, microovn osv skal bo i  køkkenet.

Inden skolestart vil du som elev modtage en mere præcis pakkeliste, der kan hjælpe til at få det hele med på efterskolen.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Læs mere om vores 5 profilfag, islænderheste, digital, artXpress, band og jagt

Hvad skal jeg have med på efterskole - gåtur

 

 

 

 

Tilmelding
Kontakt os
Book et besøg