Tilmeld dig Husby Efterskole

En efterskole med Digital/IT, Kunst, Band og Islænderheste. 

Hvis du tænker på at blive elev på Husby Efterskole, er det en god idé at komme og besøge os, inden du tager den endelige beslutning.

Du er velkommen til at ringe og aftale et besøg på 97495544. Du kan også skrive en mail til post@husbyefterskole.dk.

Du er også velkommen på Efterskolernes Dag den sidste søndag i september og på Efterskolernes Aften i januar, hvor der er ÅBENT HUS på skolen.

Ledige pladser:

Optagelse:

 Elever bliver optaget i den rækkefølge, de tilmeldes.

Tilmeldingen er først gyldig, når man har betalt tilmeldingsgebyret på 1000 kr. Der sendes indbetalingsoplysninger til jer, når vi har modtaget jeres tilmelding.

Er man skilt og har fælles forældremyndighed, forventer vi, at I som forældre er enige om indmeldelsen af jeres barn på Husby Efterskole. Fra skolens side betragter vi det indbetalte indmeldelsesgebyr som bekræftelse af dette.

Vi forventer, at en indmeldelse på Husby Efterskole er baseret på seriøse overvejelser. Når det er sagt, ved vi godt, at interesser og livssituation kan ændre sig undervejs. Derfor henstiller vi til, at I giver os besked hurtigst muligt, hvis I skulle ombestemme jer og ikke ønsker pladsen alligevel. Dette giver os mulighed for at tilbyde pladsen til en anden.

Vælger I at melde fra, skal I være opmærksomme på, at man ikke får indmeldelsesgebyret på 1000 kroner igen. 

Tilmelding til Husby Efterskole:

Vælg profilfag:

Profilfag:ArtXpressDigitalIslænderhesteBand

 

        Mors evt. samlever: (udfyldes kun hvis samme bopæl som eleven)

 

       Fars evt. samlever: (udfyldes kun hvis samme bopæl som eleven)