Tilskud til efterskole

Mange forældre går med tanken om, at det er utrolig dyrt at sende sit barn på efterskole. Det behøver nødvendigvis ikke være tilfældet. Vi forsøger konstant at holde vores priser nede, da vi gerne ser, at enhver har muligheden for at opleve efterskolelivet.

Det koster 2395,- pr. uge for at gå på Husby Efterskole. Husk, at alle er berettiget til det indtægtsbestemte statstilskud, som dækker en stor del af den samlede omkostning.

Beregning af pris:

Følg linket her til Efterskoleforeningens hjemmeside, hvor du kan foretage en beregning baseret på din husstandsindkomst.Beregn pris her:

Vil du gerne høre mere om tilskud, samt prisen for at gå på Husby Efterskole - Ring og aftal et uforpligtende besøg på 97495544.

Inkluderet i prisen

Der er naturligvis inkluderet kost og logi samt skoletøj i denne pris. Derudover tilbyder vi 3 udlandsrejser i årets løb, som også er inkluderet i prisen. Er du interesseret i ridning og ønsker at være elev på vores islænderheste linje, så skal du være opmærksom på, at der vil være en omkostning på 250-275 kr. om ugen, som dækker udgifterne til hesten.

Der er utrolig meget at hente ved at vælge Husby Efterskole. Du kan læse mere om vores skole ved at klikke dig ind på vores: ”Vi tilbyder” side. Her vil du kunne læse om de enkelte valgfag, vores 3 udlandsrejser mm.

Individuel supplerende elevstøtte

Efterskolen råder over en pulje penge, som kan bruges til at hjælpe, hvis det er svært at få råd til et efterskoleophold.

Typisk kan man opnå en rabat på 1-2 mdr.

Er man interesseret i at høre mere om dette, skal man kontakte skolens kontor.

Book et besøg