Efterskole med rejser

Som elev Husby efterskole kommer du med på 3 rejser til udlandet. Målet med rejserne er at blive klogere på verden og os selv. Undervejs på rejserne lærer du om landenes kultur og natur. Du får mulighed for at bruge dine fremmedsprog i praksis og begå dig et fremmed sted.

Kom med på: Storbytur, Actiontur og Skitur.

Action- og skituren handler også om at give både krop og psyke udfordringer.

På Storbytur får du et unikt og spændende indblik i et andet lands historie, kultur og samfund.

Man bliver mere moden, selvstændig og lærer kammeraterne rigtig godt at kende, når man er ude at rejse sammen med efterskolekammeraterne.

Rejserne koster ikke ekstra

Læs mere under rejser og ture

Ture i hverdagen.

Udover de 3 rejser til udlandet med efterskolen er der mulighed for flere småture i årets løb:

• en introtur i september med to overnatninger
  • en afslutningstur og
  • forskellige småture ud af huset i løbet af året

- eksempelvis for at se en ligakamp i håndbold eller fodbold, eller en tur i teateret.

Vi er en efterskole med rejser fordi vi derigennem vil opbygge fællesskaber og sociale relationer. Vi lægger vægt på at give eleverne en fælles referenceramme og gode oplevelser og minder ud over dagligdagen i skolen.
Alle udgifter i forbindelse med rejser og ture er inkluderet i prisen for opholdet

Læs også omkring hvorfor vi kan kalde os en efterskole med kreative værksteder , en Jagt efterskole og en computer efterskole

rejseefterskole paris

Storbytur med Husby Efterskole