Efterskole med rejser

Som elev Husby efterskole kommer du med på 3 rejser til udlandet sammen med dine kammerater.

Målet med rejserne er at blive klogere på verden og os selv. Undervejs på rejserne lærer du om landenes kultur og natur.

Du får mulighed for at bruge dine fremmedsprog i praksis og begå dig et fremmed sted.

Man lærer meget af at rejse både om verden og sig selv. Vi mener undervisning ikke kun behøver foregå i et klasselokale. På Husby Efterskole  tager vi jer med på 3 udlandsrejser i løbet af skoleåret. Som elev bliver du klogere på, hvordan verden er udenfor Danmark og klogere på dig selv.

Kom med på: Storbytur, Actiontur og Skitur.

Vi oplever vores rejser og ture er gode til at opbygge fællesskabet og de sociale relationer,  samtidig med at de giver vores elever en fælles referenceramme og nogle gode oplevelser og minder ud over dagligdagen i skolen. Du vil også lære noget om et andet lands kultur, natur og historie undervejs.

Action- og skituren handler om at give både krop og psyke udfordringer, danne nye venskaber i en anden ramme end i hverdagen, og lære om et andet lands natur og kultur.

På Storbytur får du et unikt og spændende indblik i et andet lands historie, kultur og samfund.

Man bliver mere moden, selvstændig og lærer hinanden meget bedre at kende, når man er ude at rejse sammen med efterskolekammeraterne.

Rejserne koster ikke ekstra, bemærk at alle udgifter forbundet med skolens 3 udlandsrejser er inkluderet i prisen for efterskoleopholdet.

Ture i hverdagen.

Udover de 3 rejser til udlandet med efterskolen er der mulighed for flere småture i årets løb:

Du vil opleve:

• en introtur i september med to overnatninger
  • en afslutningstur og
  • forskellige småture ud af huset i løbet af året

- Eksempelvis for at se en ligakamp i håndbold eller fodbold, eller en tur i teateret.

Vi er en efterskole der tager vores elever med på rejser, fordi vi gerne vil åbne de unge menneskers øjne og vise dem verden udenfor landets grænser.

Læs også omkring hvorfor vi kan kalde os en efterskole med kreative værksteder , en Jagt efterskole og en computer efterskole

Riverrafting med Husby Efterskole