kreativ efterskole

Book et besøg på Husby Efterskole

Billeder fra artXpress

Vær kreativ på Husby efterskole

Leder du efter en efterskole med kunst? Så er Husby Efterskole det rette valg!

På "Art" bliver du en del af et helt rigtigt kunstmiljø, du får nemlig din helt egen ateliersplads i værkstedet, hvor du kan udfolde dig frit. Her får du kompetent og udfordrende kunstundervisning, så du kan blive dygtigere til at udtrykke dig om og med det, du synes, er vigtigt. Du kan arbejde alt det, du har lyst til i din fritid på efterskolen i fællesskab med de andre "art-elever".

Mange af vores artXpress elever har én eller flere ting indenfor den kreative verden, som de særligt holder af at beskæftige sig med. Mange arbejder i forvejen en del med f.eks. tegning og nyder at gå på en efterskole, hvor de lærer andre at kende, som har de samme interesser.

På artXpress er der også plads til at være nybegynder, bare du har lyst til at være kreativ og prøve nye ting.

Klip på nedstående link for at læse mere om dette profilfag.

Læs mere Læs mindre