Tegneskole for unge

På artXpress bruger vi noget tid i løbet af året, på at få det at tegne ind under huden. Tegning er en grundlæggende færdighed, når man skal arbejde rent kreativt, og en ting der er virkelig god at kunne i mange af livets sammenhænge.

Som en del af artXpress faget arbejder vi med tegning.

Det er forskelligt, hvordan eleverne på artXpress har det med at tegne, nogle er meget trænede, dygtige og vant til at tegne, mens andre ikke har den store tegneerfaring.

Det er ikke vigtigt, hvad du kan i forvejen, du skal nok får det lært, hvis du er indstillet på at øve dig og går ind i de opgaver du får stillet.

Alle kan lære at tegne, hvis man giver det en chance og øver sig.

Det eneste det kræver er at man har lyst. Resten kan man "træne" sig til. Det er ikke anderledes end så meget andet man der kan læres.

"Tegneskolen":

På artXpress får eleverne en grundig indføring i tegneriets univers og man kan ikke undgå at blive bedre til dette undervejs. Undervisningen er bygget op af små bundne øvelser og lidt mere frie opgaver, det kunne være eks. at tegne et sted man godt kan lide.

Alle elever få en skitsebog og deres eget blyantssæt udleveret ved skolestart.

Det er både sjovt og berigende at tegne.

Vi tegner selvfølgelig først og fremmest med blyanter, men du får også mulighed for at arbejde med forskellige typer tuscher vi skal prøve kræfter med mangategning.

På Husby Efterskole får du et spændende og anderledes 9. eller 10. skoleår. Du kommer også med på 3 udlandsrejser.

ArtXpress eleverne årgang 17/18 vandt juryens førstepris for dette bidrag til animationsfestivallen animok i Viborg.

ArtXpress eleverne årgang 16/17 vandt juryens talentpris for dette bidrag til animationsfestivallen animok.

ArtXpress eleverne 15/16s bidrag til animationsfestivallen Animok.

tegneskole husby efterskole

tegneskole efterskole