Musikefterskole

Musik på Husby er for dig, som kan lide at spille på et bestemt instrument, eller som har fået lyst til at lære det. Det er også for dig som synes det kunne være sjovt at spille med skolens band, du bestemmer selv om du vil deltage i begge dele eller bare én af tingene.

Husby Efterskole er ikke en rendyrket musikefterskole, vi har også mange andre fag.

Men vi er en efterskole med et herligt musikmiljø.

Du har mulighed for at dyrke din interesse for musik sammen med andre på Husby Efterskole. Vi har som regel nogle elever, som har været vant til at spille et instrument, før de kom hos os på forskellige niveauer. Det kan være sang, klaver, trommer, guitar eller bas. Det er også sket at vi har haft elever som har haft fløjte eller sågar trompeten med på efterskole.

Det kan også være du ikke har været vant til at spille, men har lyst til at lære det. Som med alt andet på skolen kan du lære en masse, hvis du vil lægge kræfter i og øve dig.

På Husby Efterskole kan du blive en del af et musikmiljø.

Vi råder over et fantastisk øvelokale og et lydstudio.

Du kan spille i skolens band og du kan få individuel undervisning i enten guitar, klaver, bas, trommer eller sang. Hvis du har lyst til både den individuelle undervisning og band, så er det også en mulighed.  på Husby kan man nemlig have både meget og lidt musik.

Som en del af bandet optræder I i løbet af året, I spiller som regel til skolens fester, nogle gange til nye elevers dag og andre begivenheder. Bandet deltager også i en årlig musikfestival for efterskoler.

Spiller du andre instrumenter end de nævnte er der også mulighed for undervisning i disse, kontakt gerne Martin Ibsgaard på mail martin@husbyefterskole.dk med eventuelle spørgsmål.

Læs også mere om de 3 udlandsrejser du kommer på i løbet af året og hvordan vi bor sammen på Husby Efterskole.

Spil i band og få individuel instrumentundervisning.

Martin

Musiklærer på Husby Efterskole. Martin er uddannet på Århus Universitet i musik og historie.

Martins store musikinteresse, mener han, stammer fra alle de sanglege, han legede som barn, og den dag i dag spiller han stadig rigtig meget musik.

Martin har sit eget band, han arbejder desuden hos ROSA og har derfor mange kontakter i det danske musikmilø.

Det er også Martins fortjeneste at vi får mange dygtige professionelle musikere ud og optræde i årets løb.

Martin er desuden utrolig glad for friskfangede laks, som han gerne selv jager i Norge og Irland.

Cecilie:

Vi har et godt sammenhold og fællesskab på Husby. Det har været fedt at udvikle sig musikalsk. Martin har lært mig at spille klaver og fik mig over min sceneskræk.

Rikke Fruergaard:

"Vi har fået et stærkt sammenhold som band. Musik er et sted man kan komme når man gerne vil have et frirum og har lyst til at lave noget man elsker. Martin har fået mig til at glemme min sceneskræk. Han er mega rar"

musikefterskole læreren

musikefterskole festival